01/12/2017

Tasavallan Presidentti on myöntänyt Yrittäjäneuvoksen arvonimen Eero Koskelaiselle

Tasavallan Presidentti on tänään 1.12.2017 myöntänyt Yrittäjäneuvoksen arvonimen KaiCell Fibers Oy:n hallituksen jäsenelle Eero Koskelaiselle. Eero Koskelainen on erittäin kokenut yrittäjä ja teollisuusvaikuttaja jo yli kolmenkymmen vuoden ajalta. KaiCell Fibers Oy suunnittelee uuden sukupolven biojalostamoa Kainuuseen, Paltamoon.

Eero Koskelaisen on tehnyt merkittävän työuran yrittäjänä erityisesti prosessiteollisuuden laitetoimittajana. Hänen perustamansa Kymppi Group kasvoi alan johtavaksi toimijaksi myös kansainvälisesti. Hän möi osuutensa yrityksestä vuonna 2015, mutta on edelleen mukana useassakin yrityksessä. Yritystoiminnan lisäksi Eero on luonnut merkittävän verkoston myös teollisuuden ulkopuolelle ja hänet tuntevat hyvin myös valtakunnan merkittävimmät poliitikot ja muut sidosryhmät.

”Olen nöyrästi kiitollinen tästä huomionosoituksesta ja siitä, että elämäntyöni on huomioitu tällä tavalla. Olen saanut olla omalta osaltani mukana mielenkiintoisissa hankkeissa rakentamassa Suomea tai viemässä suomalaista osaamista ulkomaille” kiittelee Eero Koskelainen ja jatkaa ”Näen myös KaiCell Fibersin erittäin lupaavana hankkeena ja jatkossakin teen töitä sen toteuttamisen varmistamiseksi, Hankkeessa on kaikki osaset kohdallaan.”

Eero Koskelainen tuli KaiCell Fibersin osakkaaksi ja hallitukseen helmikuussa 2017.

”KaiCell Fibers onnittelee lämpimästi Eero Koskelaista hänen saamastaan arvonimestä. Eerolla on osaamista ja näyttöä yrittämisestä niin alueellisesti, kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Hänen verkostonsa teollisuudessa, politiikassa vetää vertoja suomalaisessa yrittämisessä. Eeron sanaan luotetaan ja erittäin hienoa, että hänen elämäntyönsä saa arvostusta näin 100-vuotiaan Suomen kynnyksellä” iloitsee KaiCell Fibers Oy:n toimitusjohtaja Jukka Kantola.